Kaybedenler Kulübü - Loser's club

2 σχόλια


Kaybedenler Kulübü - Loser's club



Προειδοποίηση: Στην ταινία περιέχονται ακατάλληλες σκηνές!


Σκηνοθέτης: Tolga Örnek
Παραγωγή Tolga Örnek Murat Dörtbudak  Neslihan Dörtbudak Kemal Ş. Kaplanoğlu Σενάριο:Mehmet Ada Öztekin Tolga Örnek Ηθοποιοί: Nejat İşler, Yiğit Özşener, Ahu Türkpençe, Onur Ünsal, Cengiz Bozkurt,Barış Bağcı, İdil Fırat, Erdal Küçükkömürcü, şafak Başkaya, şenol Erdoğan, şirin Kılavuz, Kubilay Tok, Serra Yilmaz
Μουσική: Can GoxCavit ErgünErdem Tarabuş
Διευθυντής φωτογραφίας: Burak Kanbir Διανομή : Tiglon Film
Κατηγορία : Komedi Dram






Μια εξαιρετική ταινία από τον Tolga Örnek: Loser's club Στη δεύτερή του ταινία, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Tolga Örnek μεταφέρει στην οθόνη την ιστορία μιας από τις πιο επίμαχες ραδιοφωνικές εκπομπές του 1990 και των παρουσιαστών τους γνωστοί και ως ‘τα κακά παιδιά’.
Στο ‘Kaybedenler Kulübü εμφανίζονται οι Nejat İşler και Yiğit Özşener ως οι πραγματικές προσωπικότητες του ραδιοφώνου που έγιναν διάσημοι μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα με τις συζητήσεις τους για το σεξ, το rock n’roll, τη μοναξιά.
Η αρχική ιδέα ανήκει στον Mehmet Ada Öztekin και μαζί με τον Tolga Örnek γράψανε το σενάριο. Ένα δυνατό, καταπληκτικό και γεμάτο χιούμορ σενάριο.Το Losers’ Club ξαναφέρνει στην επιφάνεια σοκαριστικά αστεία από την Κωνσταντινούπολη της δεκαετίας του ’90.
Υπόθεση:
Μια ρομαντική και παράλληλα δραματική κομεντί, η οποία μιλάει για τον Κάαν (Nejat İşler), τον εναλλακτικό ιδιοκτήτη ενός εκδοτικού οίκου και τον Μέτε (Yiğit Özşener), ο οποίος διευθύνει ένα μπαρ στη Χαλκηδόνα (Καντίκιοϊ), σκληρό καρύδι και συλλέκτη του εφήμερου. Η ταινία, που τοποθετείται κάπου στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του ’90, ξεκινάει δείχνοντας τους δυο τους να κάθονται κατάχαμα και να μιλάνε μεταξύ τους. Και σαν κανείς να μην ξέρει το πώς, από το ραδιόφωνο αρχίζει να ακούγεται μια εκπομπή. Καθώς ο χρόνος περνάει, η εκπομπή αυτή θα αλλάξει τόσο τη ζωή των δυο πρωταγωνιστών όσο και τη ζωή του υπόλοιπου κοινού. Η φήμη του προγράμματος θα εξαπλωθεί σαν φωτιά και η παλιά ζωή του Μέτε και του Κάαν θα αλλάξει. Ο Κάαν αποφασίζει κάθε μέρα να απαλύνει τη μοναξιά και μιας άλλης γυναίκας, αλλά τελικά είναι εκείνος που βρίσκει την αγάπη στο πρόσωπο της Ζευνέπ (Ahu Türkpençe). Και αυτός ο έρωτας τον οδηγεί να ζήσει τη ζωή του με πάθος.
Το Losers’ Club είναι μια συναρπαστική ταινία με μια διαφορετική προσέγγιση και φυσικά με ένα δυναμικό καστ ηθοποιών. Τα τραγούδια της ταινίας τα έχουν γράψει οι Cavit Ergun και Can Göksu. Αυτή η ταινία έγινε γνωστή από στόμα σε στόμα και συστήνουμε στους θεατές να μην την χάσουν.

Μετάφραση  υπόθεσης  από τα τουρκικά Δέσποινα –Νίκη .
Από το αγγλικό κείμενο Πόπη.


Βραβεία

18th International Adana Golden Boll Film Festival (September 17–25, 2011) Altın Bamya Ödülleri Βραβείο Κινηματογράφου και Βραβείο Κοινού για το εργο Kaybedenler Kulübü
Στο Altın Koza Film Festivali Βραβείο Σχεδιασμού Ήχου ο Burak Topalakçı για το εργο Kaybedenler Kulübü

http://thepiratebay.se/torrent/7791826

Παρακαλώ σεβαστείτε την δουλειά μας, και οποιαδήποτε χρήση της, θα ήταν σεβαστό να αναφερθεί.
ΠΡΟΣΟΧΗ : ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΟΣ, ΜΗ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΡΡΕΝΤ. ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΙ SEEDΑΡΟΝΤΑΣ, ΔΙΝΕΤΕ ΤΑΧΤΥΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ! 


ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΟΡΡΕΝΤ;  ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΟΧΙ ΣΠΑΣΤΑ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ HD


2 σχόλια:

  1. υπαρχουν καπου ελληνικοι υποτιτλοι για την ταινια kaybedenler külübü?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπαρχουν καπου ελληνικοι υποτιτλοι για την ταινια kaybedenler külübü?? ευχαριστω εκ των προταιρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή