Yer Gok Ask - Επεισόδιο 100

0 σχόλια

Περίληψη 100ου επεισοδίου
Ρώτα την αγάπη

Παρακαλώ σεβαστείτε την δουλειά μας, και οποιαδήποτε χρήση της, θα ήταν σεβαστό να αναφερθεί.

Η Σεβντά είναι έτοιμη να δώσει την καρδιά της στον Αλί Ομέρ, άλλωστε πρέπει να μάθει να εμπιστεύεται τους άντρες. Η Χαμιγιέτ και η Σουλτάν έχουν αρχίσει έναν νέο πόλεμο. Η πρώτη νίκη θα είναι της Χαμιγιέτ, αλλά η επόμενη κίνηση της Σουλτάν θα σοκάρει τους πάντες. Ο Τζελάλ με ότι συνεπάγεται αυτό, είναι αποφασισμένος να απομακρύνει την Μπαντέ
απο τον Μεχμέτ και από την Τουρκία. Ο Μεχμέτ όμως που δεν προτίθεται να παραιτηθεί, θα ακολουθήσει τον Τζελάλ. Όσο ο Γιγίτ πονάει για την αγάπη του για τη Μινεβέρ, η Σουλτάν θα ξεπεράσει τα όρια. Ωστόσο οι ελπίδες του για τη Μινεβέρ χάνονται όλο και περισσότερο. Ο Μουχτάζ για ακόμα μια φορά θα χτυπήσει πισώπλατα τη Σεβντά φέρνοντας της να υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου. Ο μικρός Γιλμάζ θα πάει με τον μπαμπά του στο αρχοντικό. Ούτε καν γνωρίζει τη νέα έκπληξη που τον περιμένει. Ο Αλί Ομέρ δεν αντέχει το γεγονός ότι η Σεβντά τον κρατάει μακριά της. Και ενώ προσπαθεί να την πείσει για την αγάπη του, δεν έχουν ιδέα για τον κίνδυνο που βρίσκεται τόσο κοντά τους. (μετάφραση Νίκη)
Περίληψη Ρώτα την αγάπη επ.102
Η Χαμιγιέτ τρελαίνεται μόλις μαθαίνει για την σχέση της Σεβντά και του Αλί Ομέρ. Για να δώσει τέλος σ' αυτή τη σχέση θα περάσει σε δράση αμέσως. Θα ζητήσει από τη Σεβντά να φύγει αμέσως από το σπίτι. Για τη Σεβντά αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αφήσει το παιδί της. Ο Τζελάλ θα αποκληρώσει τη Μπαντέ. Η Μπαντέ θα καταρρεύσει, όμως την περιμένει μια νέα έκπληξη. Έχει έρθει η στιγμή οι Χαντζιογουλαρ να μάθουν το μυστικό της Μπαντέ και του Μεχμέτ. Το μόνο όνειρο της Μινεβέρ είναι να συναντήσει το γρηγορότερο δυνατόν τον Γιγίτ. Η απόφαση που θα πάρει θα σοκάρει τους πάντες. Η Σουλτάν θα μιλήσει με τον Ρεζίτ για το ότι ο Γιγίτ απομακρύνεται από κοντά της. Ωστόσο ο Ρεζίτ δεν είναι μόνο φίλος, ψάχνει να βρει και τη σύντροφο της ζώης του. Ο σχέδιο της Χαμιγιέτ αρχίζει να λειτουργεί, αλλά ο Αλί Ομέρ θα τους σοκάρει όλους.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΝΙΚΗ

Παρακαλώ σεβαστείτε την δουλειά μας, και οποιαδήποτε χρήση της, θα ήταν σεβαστό να αναφερθεί.


Δημοσίευση σχολίου