Yer Gok Ask - Επεισόδιο 94

0 σχόλια
Ρώτα την αγάπη 

Περίληψη 94ου επεισοδιου

Η Σεβντά βρίσκει τη Χαβά και τον γιο της νεκρούς και αλλάζει τα μωρά. Η Σερέφ και η Σουλτάν μαθαίνουν για το θάνατο της Χαβά και πηγαίνουν αμέσως στη φυλακή. Και η Χαμιγιέτ μαθαίνει τα νέα. Η Σεβντά χωρίζεται με το μωρό της και του λέει ότι θα είναι πολύ ευτυχισμένο στο νέο του σπίτι κι ότι θα πηγαίνει πάντα να το βλέπει.
Όλοι θέλουν το μωρό της Χαβά και η Σουλτάν με τη Χαμιγιέτ το συζητούν. Αλλά ο γιατρός έρχεται και λέει ότι το μωρό πρέπει να πάει στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο συναντιούνται η Σερέφ με τη Χαμιγιέτ η οποία λέει για άλλη μια φορά πόσο πολύ λυπάται για όλα που έχει κάνει. Λέει ότι το μωρό δεν θα είναι ποτέ ευτυχισμένο γιατί θα πρέπει να ζήσει χωρίς τους γονείς του.
Η Σερέφ της λέει ότι όλα έγιναν εξαιτίας των χρημάτων αλλά η Χαμιγιέτ ισχυρίζεται ότι τα χρήματα δεν έχουν πια καμιά αξία αφού δεν έχει το γιο της κι ότι λυπάται πολύ για όλα κι εύχεται κανείς να μην πάθει όσα έπαθε αυτή.
Η Σεβντά θάβει το μωρό της Χαβά και πάνω από τον τάφο του του λέει πόσο χαρούμενο θα είναι τώρα στον παράδεισο κι ότι εκεί θα συναντήσει τη μαμά του και τον μπαμπά του. Γίνεται και η κηδεία της Χαβά.
Η Χαμιγιέτ λέει στον Γιλμάζ ότι θέλει το μωρό της Χαβά κι αυτός συμφωνεί οπότε ετοιμάζουν το δωμάτιο του μωρού.
Ξεκινάει πόλεμος μεταξύ της Χαμιγιέτ και της Σουλτάν για το μωρό.
Η Σεβντά αφήνεται ελεύθερη από τη φυλακή.
Η εταιρία Χατζίογλου σκοπεύει να αλλάξει τα πάντα και ξεκινάει μια καινούρια ζωή με τον Αλί Ομέρ. Αυτός είναι έτοιμος για μια καινούρια ζωή στην Τουρκιά. Ο Μεχμέτ θέλει να εκδικηθεί το θειο του.
Η Σερέφ κι ο Ραμζί αποφασίζουν να μετακομίσουν στην Κων/πόλη
Ο γιος του Γιλμάζ παθαίνει ένα ατύχημα και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Κάποιος λέει στον πατέρα του Γιλμάζ για το ατύχημα στο τηλέφωνο.
Όταν η Χαμιγιέτ πάει στο νοσοκομείο για να πάρει τον εγγονό της αλλά ανακαλύπτει ότι κάποιος άλλος τον έχει πάρει.
Η Σουλτάν παίρνει τον Γιουσούφ Ζιγιά. Η Σεβντά από τη φυλακή πηγαίνει κατευθείαν στο κονάκι.(μετάφραση Χριστίνα)


Δημοσίευση σχολίου