Yer Gok Ask - Επεισόδιο 95

0 σχόλια
Ρώτα την αγάπη 

Περιληψη 95 επεισοδίου:

Ο Αλί Ομέρ εκπλήσσεται όταν βλέπει μπροστά του τη Σεβντά. Το μόνο που θέλει η Σεβντά είναι να βρεθεί δίπλα στο μωρό της.η Χαμιγέτ μη βρίσκοντας το εγγόνι της στο νοσοκομείο, τρελαίνεται και ορκίζεται πως ότι και να γίνει θα βρει αυτό που της θυμίζει τον Γιουσούφ. Ο Γιλμάζ έρχεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να χάσει και τον μικρό Γιλμάζ. Δεν του έχει μείνει άλλη επιλογή από το να ικετεύσει το Θεό για να σωθεί η ζωή του γιου του.
Η Μπαντέ είναι πολύ θυμωμένη με τον Μεχμέτ. Ο Μεχμέτ πιέζεται ανάμεσα στην εταιρία και στον έρωτα του. Ότι έχει μείνει από τη Χαβά είναι πλέον στα όνειρα.
Η Σουλτάν από την άλλη είναι αποφασισμένη να μη νικηθεί και να συνεχίσει τον πόλεμο για τον ανιψιό τπου έθαψε.Η Μινεβερ ότι και αν κάνει βλέπει ότι δεν θα είναι εύκολο να ξανακερδίσει την καρδιά του Γιγίτ. Ηλθε πλέον ο καιρός να είναι ποιό φιλέσπλαχνη.Η Σεβντά δεν παραδίνεται και είναι αποφασισμένη να περιμένει μέχρι και την τελευταία αναπνοή της έξω από το αρχοντικό. Την στιγμή που θα εξαντληθεί η υπομονή της ,μήπως η τύχη την χαμογελάσει άλλη μία φορά?
Μεταφραση Λουκια - Κούλα

Παρακαλώ σεβαστείτε την δουλειά μας, και
οποιαδήποτεχρήση της, θα ήταν σεβαστό να αναφερθεί


Δημοσίευση σχολίου