Emir'in Yolu - Επεισόδιο 4

0 σχόλια

EMIR’ IN YOLU
ΠΕΡΙΛΗΨΗ 4ου ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

« Οο, εσείς οι δύο δεν γνωρίζεστε. Ο Εμίρ. Καλός φίλος και μάλιστα από τα παιδικά χρόνια. Η Γκιουνές, η συνεργάτης μου» (Άσε Χαντέ, άργησες λίγο. Τα παιδιά από εδώ γνωρίζονται καλά. Πολύ καλά. Με τη βιβλική έννοια του όρου, αν με καταλαβαίνεις)  «Χαίρομαι για τη γνωριμία Εμίρ Σαρράφογλου» «Κι εγώ» «Εμίρ, συγχαρητήρια» «Ευχαριστώ» «Χαντέ, η Λεϊλά σε περιμένει» «Θα πάω να δω μια φίλη και θα επιστρέψω» «Αυτό είναι καινούργιο παιχνίδι; Έτσι θα παίξεις τώρα; Θα δουλεύεις με τη Χαντέ και θα προσποιείσαι ότι δεν με γνωρίζεις. Είμαι περίεργος τι θα ακολουθήσει» «Γνωριζόμαστε Εμίρ Σαρράφογλου. Δεν έχουμε ξανασυναντηθεί». (Έι, κοπελιά μια νύχτα με φεγγάρι σε ένα πλοιάριο στο Βόσπορο σου θυμίζει τίποτα;)
«Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε όπως σου αξίζει, γιε μου. Πολύ όμορφο κορίτσι. Τα λέμε». (Αϊσούν σου έκλεισα ραντεβού για τον οφθαλμίατρο την Πέμπτη στις 11 το πρωί. Μη το ξεχάσεις)
«Κοράυ, δεν μας δίνεις καμία σημασία» «Καθόλου. Καλώς ήρθατε. Πως είστε όλοι;» «Είναι πολύ όμορφα. Συγχαρητήρια» «Ευχαριστώ. Χαίρομαι που σας αρέσει. Με συγχωρείτε» «Γιατί δεν κάθεσαι λίγο μαζί μας;» «Εσείς οι δυο μιλάτε; Νόμιζα ότι χωρίσατε άσχημα» «Μιλάμε. Οι παλιοί φίλοι δεν γίνονται εχθροί. Ειδικά αν είναι φίλοι από παιδιά» «Πρέπει να κοιτάξω για τη Γκιουνές» «Πρέπει να κοιτάξω τους καλεσμένους»..
Ο Εμίρ και η Τζαν ανταλλάσσουν χαιρετισμούς. Η Χαντέ ρωτάει τη Γκιουνές αν είναι καλά, αυτή απαντάει ότι είναι καλά, απλά έχει πολύ κόσμο. Η Χαντέ της λέει ότι θα φύγει σύντομα και η Γκιουνές δεν θέλει να φύγει ακόμα. (Τραβάτε με κι ας κλαίω η ατιμασμένη).
Ο Καμίλ προσπαθεί να μπει αλλά οι πορτιέρηδες του λένε ότι είναι εγκαίνια και μπαίνουν μόνο με προσκλήσεις. Ο Καμίλ θυμώνει και ζητάει να δει τον υπεύθυνο. Ο Καμίλ ψιθυρίζει στο αυτό του πορτιέρη ότι το όνομά του είναι Καμίλ (εγγύηση, ποιότητα, αξιοπιστία) και ότι δεν θέλει να δει το μέρος να γίνεται καλοκαιρινό. Ο φρουρός τον αφήνει να περάσει.
«Μη με κρατάω, ειδικά αφού είναι εδώ η πρώην κοπέλα σου» «Ήδη είπα αυτό που είχα να της πω» «Πρέπει να υπάρχουν κι άλλα, εννοώ ότι κοιτάζεις» «Δεν κοιτάζω αυτήν. Κοιτάζω τριγύρω» «Εντάξει» «Ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Αυτό σημαίνει ότι συμβαίνουν όμορφα πράγματα στη ζωή του Εμίρ» «Είσαι καλά;» (Μια χαρά είμαι. Ένα νευροκαβαλίκεμα μ’ έπιασε στην πλάτη. Είναι που λείπει λίγο ύφασμα από το φορεματάκι. Καταραμένη κρίση)  «Πηγαίνω στο μπάνιο».
Ο Γιαβούζ ρωτάει που πήγε η Τζαν. Ο Καμίλ του λέει ότι υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από τη Τζαν. Δηλαδή η Γκιουνές και ότι βρίσκεται τώρα στο κλαμπ του Εμίρ Σαρράφογλου.
«Τι σε νοιάζει, αν είναι κάποια μαζί του; Τι σε νοιάζει;»
«Βαρέθηκες;» «Αρκετά πέρασα καλά» «Άρα  λες ότι φτάνουν τα παιχνίδια γι’ απόψε» «Δεν με νοιάζει τι πιστεύεις, επειδή δεν παίζω κανένα παιχνίδι» «Ναι, παίζεις. Όλα αυτά είναι σύμπτωση; Να δουλεύεις με τη Χαντέ, να εμφανίζεσαι εδώ. Ακριβώς σαν τις συμπτώσεις που δημιούργησα εγώ για σένα» «Κάποιος που ήξερα πριν αρκετό καιρό μου είπε ότι η ζωή είναι γεμάτη συμπτώσεις. Θυμάσαι; Να είσαι καλά Εμίρ» ..
«Δεν το κατάλαβα ότι μου έπεσε» «Χαίρομαι που περνάς τόσο καλά» «Είναι το κλαμπ ενός παιδικού φίλου, άφησέ με να διασκεδάσω» « Ο αρραβωνιαστικός σου δεν μπορεί να σε απομακρύνει από τη νυχτερινή ζωή».
«Παρόλο που δεν είσαι καλεσμένος, ξέρεις που πρέπει να έρθεις για να περάσεις καλά» «Δεν θα μείνω πολύ Σαρράφογλου» «Ψάχνεις κάποιον;» «Τι είπες;» «Να πάρει. Τι είναι αυτό;» «Τι συνέβη;» «Δεν βλέπεις. Τι κάνει αυτός εδώ;» «Αδελφέ» «Φεύγουμε, αμέσως».
« Το ήξερα και συνέβη απόψε. Είσαι ευχαριστημένος τώρα αδελφέ;» «Δεν συνέβη τίποτα.» «Τι εννοείς δεν συνέβη τίποτα; Γιατί ήρθε αυτός ο άντρας; Τι θέλει; Να πάρει το ήξερα ότι θα γίνει έτσι» « Εμίρ. Τι συμβαίνει μεταξύ σας;» «Τίποτα δεν συμβαίνει επειδή εκείνο το σκουπίδι δεν ξέρει τίποτα. Καταλαβαίνεις; Ηρέμησε και συνέχισε να διασκεδάζεις και θα το συζητήσουμε  αυτό με εκείνους τους άχρηστους στην πόρτα αύριο».
« Εμίρ, μπορούμε να μιλήσουμε;» «Δεν υπάρχει τίποτα να πούμε» «Κάτι υπάρχει να πούμε. Μιλούσατε μέσα. Δεν κατάλαβα. Γιατί ανησυχεί για το Γιαβούζ; Τι νομίζει ότι θα κάνει. Σε απειλεί η αδελφή του;» «Αυτό που άκουσες. Αυτή δεν κάνει τίποτα».
«Κοράυ θα μου εξηγήσεις σε παρακαλώ τι συμβαίνει;» «Γιατί ρωτάς εμένα; Πήγαινε και ρώτα τον Εμίρ» «Δεν χάνεις καθόλου χρόνο» «Γκιουλσμούμ τι κάνεις εδώ;» (Και πάνω σε όλα να και το κερασάκι Γκιουλσούμ στην τούρτα για να προκαλέσει κι αυτή ένα τζέρτζελο)«Με το που έφτασες κόλλησες πάνω του. Στην πραγματικότητα αυτό που πρέπει να κάνω είναι κάτσω σε μια γωνιά και να πω ας κερδίσει η καλύτερη. Ποια είναι καλύτερη; Εσύ ή η Πινάρ; Ποια είναι πιο καυτή;» «Δεν χρειάζεται να τη φοβάσαι πια Γκιουλσούμ».
Ο Γιαβούζ λέει στη Γκιουνές να πάει στο δωμάτιό της και αυτή του λέει ότι νόμιζε ότι δεν θα έβαζε να την ακολουθούν. «Το ήξερες ότι θα βγω έξω. Τι πρόβλημα υπάρχει;» Της λέει να μην τον πιέζει και ότι δεν θα ξαναπάει εκεί. Αυτή θέλει να μάθει γιατί «Το έσκασα; Όχι. Πήγα κρυφά; Όχι. Γιατί είσαι τόσο θυμωμένος;» Αυτός επαναλαμβάνει «Δεν θα ξαναπάς στο κλαμπ αυτού του ανθρώπου ξανά» «Αυτού του ανθρώπου, εννοείς του ιδιοκτήτη του κλαμπ». Αυτός επαναλαμβάνει για μια ακόμα φορά ότι αυτή δεν θα ξαναπάει εκεί. Ρωτάει αν μίλησε η Γκιουνές με τον Εμίρ, τι έκανε ο Εμίρ κοντά στην αδελφή του και τον διατάζει να έρθει στο σπίτι.
Η νταντά προσπαθεί να κάνει τη Γκιουνές να της εξηγήσει και η Γκιουνές της λέει ότι ούτε κι αυτή ξέρει γιατί αναστατώθηκε ο αδελφός της. Η νταντά προσπαθεί πάλι αλλά η Γκιουνές την αγνοεί.
Η νταντά βλέπει το άρθρο στην εφημερίδα και πηγαίνει στο δωμάτιο της Γκιουνές. Η Γκιουνές διαβάζει το ίδιο άρθρο στο ίντερνετ, το οποίο λέει: «Μετά τις αλλεπάλληλες τραγωδίες, ο Εμίρ Σαρράφογλου επέστρεψε». ( Ε, ναι. Και άργησε κιόλας. Αλλά τώρα is back for good. Και τώρα πια ως αυτοκράτορας της νύχτας και όχι απλός κληρονόμος). Η νταντά έρχεται και λέει στην Γκιουνές ότι τον αναγνώρισε και ότι δεν θα πάει πουθενά μέχρι να της εξηγήσει τα πάντα. Αυτή λέει ότι δεν έχει τίποτα να πει. Τότε η νταντά λέει ότι ο άντρας που γνώριζε ως Εμρέ είναι στην πραγματικότητα ο Εμίρ και ότι εξαιτίας των ψεμμάτων του ο Γιαβούζ μπήκε στη φυλακή για τρία χρόνια και ότι εξαιτίας του υπέφεραν τόσο πολύ. (Καλά το πόσο υπέφεραν το βλέπουμε. Ξέρεις τι είναι να κάνεις spa και ιππασία στην Ελβετία και ο πολυαγαπημένος σου αδελφός να βρίσκεται πίσω από τα σίδερα της φυλακής; Δράμα!!!)Η νταντά θέλει να μάθει τι της έκανε ο Εμίρ. Αυτή λέει στη νταντά να μη τη ρωτήσει ποτέ ξανά οτιδήποτε σχετικό με αυτόν.
Η Σεχέρ πειράζει τη Γκιουλσούμ ότι είναι γυναίκα της νύχτας. Η Χατιτζέ λέει στη Σεχέρ να σωπάσει και λεέι στη Γκιουλσούμ να ντυθεί. Η Σεχέρ βλέπει ότι ήρθε η Χαντέ και το λέει στη Γκιουλσούμ. (Καλή μου Σεχέρ λίγο έμεινε ακόμα. Κράτα κλειστό το στοματάκι σου.)
«Ξέρω ότι είναι νωρίς, αλλά δεν μπορούσα να περιμένω άλλο μετά τα χθεσινά. Ήθελα να περάσω από εδώ πριν πάω στο γραφείο. Δεν ήξερα ότι η Γκιουνές είναι αδελφή του Γιαβούζ Σαντζακτάρ. Ήξερα το επώνυμό της αλλά ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι είναι κάτι άλλο πέρα από σύμπτωση. Θα της μιλήσω σήμερα και θα χωρίσουν οι δρόμοι μας» (Πάλι καλά που το διευκρίνισε η Χαντέ γιατί την είχα κακολογήσει. Μάλλον το Σατνζακτάρ θα είναι στην Τουρκία κάτι ανάλογο με το Παπαδόπουλος σε εμάς) «Μην το κάνεις αυτό» «Μη γίνεσαι αστείος. Δεν μπορώ να δουλέψω με την αδελφή αυτού που προσπάθησε να σε σκοτώσει. Μη μου το ζητάς» «Χαντέ, αν θέλεις στ’ αλήθεια να με βοηθήσεις, μην απομακρύνεις τη Γκιουνές» (Γιατί αν την απομακρύνεις θα πρέπει να κάνουμε ένα σωρό εξωτερικά γυρίσματα για να ψάχνω για τη βρω και θα πέσει έξω το budget. Άσε που ο αρχιτσιφούταρος δεν θα εγκρίνει το κονδύλι) «Τι συμβαίνει μεταξύ σας;»
Η Γκιουλσούμ μπαίνει στο διαμέρισμα του Κοράυ ρωτώντας; «που είναι αυτή η μάγισσα;» Και η Πινάρ και ο Κοράυ δεν ξέρουν για τι πράγμα μιλάει. Όταν η Πινάρ λέει ότι δεν είναι κανένας εκεί, λέει στη Πινάρ να μη μιλάει και ότι η Χαντέ είναι το νούμερο ένα και ότι αυτή (η Πινάρ) είναι το νούμερο 2. Ο Κοράυ ζητάει από την Πινάρ να φροντίσει τον Καν και μετά ρωτάει τη Γκιουλσμούμ τι νομίζει ότι κάνει. Πρώτα η χθεσινή νύχτα και πάλι πρωί πρωί. Τη ρωτάει αν είναι καλά.(Τι ρωτάς κι εσύ. Δεν τη βλέπεις; Ένα βήμα πριν κλείσει το διπλανό δωμάτιο από αυτό του Χαλίλ είναι) Αυτή απαντάει ότι αυτό θα ήταν το σπίτι τους αν δεν είχαν χωρίσει. Ο Κοράυ τη ρωτάει αν πιστεύει ότι θα έμεναν μαζί για πάντα αν δεν είχαν χωρίσει. Της λέει να ξεκαθαρίσουν ένα πράγμα και ότι στη ζωή του αυτή είναι η μητέρα του Καν και ότι δεν σημαίνει τίποτα άλλο γι’ αυτόν και ότι είτε υπάρχει η Χαντέ είτε όχι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει και ότι όσον αφορά τη Πινάρ δεν υπάρχει κανένας λόγος να της εξηγήσει οτιδήποτε.
«Είναι φανερό ότι κάτι συνέβη ανάμεσα σε σένα και τη Γκιουνές. Μπορώ να το καταλάβω, αλλά δεν είσαι ξεκάθαρος μαζί μου και μου ζητάς να συνεχίσω να δουλεύω με την αδελφή εκείνου του ανθρώπου. Δεν καταλαβαίνω Εμίρ» «Δεν μπορείς έστω για μια φορά να κάνεις κάτι χωρίς να κάνεις ερωτήσεις; Δεν θέλω να απομακρύνεις τη Γκιουνές» «Εντάξει, θα κάνω αυτό που θέλεις» «Μόλις έφευγα, τα λέμε» « Η παλιά μου φίλη προφανώς δεν αντέχει ούτε να με βλέπει. Τι ήθελε τόσο πρωί. Μα σωστά. Ήρθε εδώ για να ανακαλύψει την πραγματική ιστορία όσον αφορά τη χθεσινή παράσταση» «Θέλει να σταματήσει τη Γκιουνές από τη δουλειά και της είπα να μην το κάνει» «Τέλεια. Άσε τη Γκιουνές να δουλεύει με τη Χαντέ και γιατί να μην προτείνουμε και στο Γιαβούζ συνεργασία επίσης. Έτσι δεν θα μας επιτίθεται χωρίς να το γνωρίζουμε. Τι λες;»  (Αγαπητέ Κοράυ, ωραία ιδέα. Νομίζω ότι έχεις κληρονομικό χάρισμα και βλέπεις εικόνες από το μέλλον, όταν θα συμπεθερέψουν τα αγόρια )«Άστο αυτό. Ποιο είναι το πρόβλημά  σου, στ’ αλήθεια; Δεν μπορείς να χειριστείς το θέμα της Χαντέ. «Εμίρ, πότε μπόρεσα να χειριστώ τη Χαντέ;»
Η Γκιουνές είναι στο γραφείο όταν φτάνει η Χαντέ. Λέει καλημέρα, της προσφέρει καφέ και η Χαντέ την αγνοεί. Στο τέλος τη ρωτάει αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και η Χαντέ της απαντά: «θα μου απαντήσεις ειλικρινά;» «Θα κάνω ότι μπορώ» «Κάθισε» «Επίτηδες δεν μου είπες ότι είσαι αδελφή του Γιαβούζ Σαντζακτάρ» «Αν κάποιος δεν με ρωτάει συγκεκριμένα, δεν το αποκαλύπτω» «Έχει μια λογική. Αν κάποιος έχει έναν τέτοιο αδελφό, δεν το λέει με περηφάνια» (Ειδικά αν είναι η παγκόσμια ντροπή της μαφίας)«Ο αδελφός μου δεν είναι κάποιος για τον οποίο ντρέπομαι και δεν κρύβω κάτι. Αλλά δεν το λέω επειδή κάποιοι, όπως κι εσύ, είναι προκατειλημμένοι.» (Έτσι είναι κορίτσι μου. Είναι να μη σου βγει το όνομα. Γιατί ο αδελφούλης σου μόνο το όνομα έχει. Από χάρη καμία) «Γίνεσαι ευαίσθητη όσον αφορά τον αδελφό σου» «Φυσικά. Οι άνθρωποι είναι συνήθως ευαίσθητοι γι’ αυτούς που αγαπούν» «Απόλυτα. Και εγώ αγαπάω τον Εμίρ πάρα πολύ» «Σ’ ευχαριστώ για όλα Χαντέ» «Τι; Παραιτήσαι;» «Αυτό δεν είναι το σωστό;» «Όχι. Εδώ πρόκειται για δουλειά. Η προσωπική ζωή είναι κάτι άλλο. Δεν θέλω να παραιτηθείς, αλλά αν επιλέξεις να φύγεις, δεν θα σε παρακαλέσω να μείνεις» «Θέλω να δουλέψω, αν με εμπιστεύεσαι ακόμα» «Αν σε πιστέψω, τότε μπορώ να σε εμπιστευτώ. Και εάν μου εξηγήσεις τι έγινε ανάμεσα σε σένα και στον Εμίρ θα μπορέσω να σε καταλάβω».
Ο Κοράυ παραπονιέται σχετικά με το πώς μπορεί η Χαντέ να εμφανίζεται μπροστά του τόσο σκληρή, πόσο δυνατή είναι και πως φοράει μια κοτρώνα στο δάχτυλό της τόσο μεγάλη όσο το κεφάλι του και ότι αυτός είναι απλά ένας παλιός φίλος. «ώστε την κατηγορείς που προχώρησε στη ζωή της. Αυτό δεν ήθελε όταν έφυγε;» Ο Κοράυ του λέει να μην την υπερασπίζεται  και ο Εμίρ λέει ότι δεν την υπερασπίζεται και ότι θέλει και οι δυο να είναι ευτυχισμένοι και ότι για να το καταφέρουν αυτό πρέπει να μιλήσουν αν όχι σ’ αυτόν, τουλάχιστον μεταξύ τους. Ο Κοράυ τον ρωτάει αν κάνει και στον εαυτό του την ίδια ερώτηση που κάνει σ’ αυτόν. Ο Κοράυ προσπαθεί να κάνει τον Εμίρ να του πει γιατί επέμεινε να συνεχίσει η Γκιουνές να δουλεύει με τη Χαντέ  και αν όλα αυτά είναι απλά μια δικαιολογία. Ο Εμίρ κάνει την ίδια ερώτηση σχετικά με τις δικαιολογίες στον Κοράυ. Ο Κοράυ του λέει ότι είναι εύκολο γι΄αυτόν να μιλάει για τη Χαντέ και για τον ίδιο να μιλάει για τη Γκιουνές. Του λέει ότι τώρα είναι μαζί και τον ρωτάει τι σκοπεύει να κάνει. Ο Εμίρ του λέει ότι θα περιμένει. (Τι ακριβώς περιμένεις καλό μου; Μη τα ξαναλέμε. Δεν θα το ξεφουρνίσει η μικρά. Πες το μόνος σου αν θέλεις να τελειώνουμε επιτέλους. Αλλά υποψιάζομαι ότι δεν θέλεις και πολύ με στενοχωρείς)
« Ο Καν κοιμάται, μην ανησυχείς» «Κάθισε» «Έχω κάτι να κάνω» «Είπα, κάθισε. Μπορείς να το κάνεις αργότερα. Είδες εκείνη τη γυναίκα;» «Ναι» « Ήταν ξανθιά» «Το ξέρω» «Δεν είναι όμορφη;» «Ναι. Τέλος πάντων, εγώ…» «Τι συνέβη; Τη ζηλεύεις; Γιατί ζηλεύεις; Εσείς οι δυο μοιάζετε τόσο πολύ. Και οι δυο είστε όμορφες, αλλά είστε και οι δυο ύπουλες. Δυο γυναίκες που κυνηγάτε τον ίδιο άντρα. Δεν είστε τίποτα άλλο παρά μάγισσες» «Δεν είμαι η Χαντέ. Αν έχεις πρόβλημα μαζί της, πήγαινε και λύσε το μαζί της. Δεν σου έκανα τίποτα. Επίσης τίποτα δεν συνέβη ανάμεσα στον Κοράυ και σε μένα, άσχετα με το τι πιστεύεις και τίποτα δεν θα συμβεί»
Η Σεχέρ λέει στον Καμίλ: «Δεν αγοράσατε σπίτι στη γειτονιά, αλλά σας θεωρώ γείτονα» Αυτός ανταποδίδει το κοπλιμέντο λέγοντας ότι αν υπάρχουν άνθρωποι σαν κι αυτή στη γειτονιά είναι δύσκολο να μείνει μακριά. Του λέει ότι είναι πολύ γλυκός και ότι θα έπρεπε να σταματήσουν να μιλάνε τόσο τυπικά.(Παλιά μου τέχνη κόσκινο) Αυτός συμφωνεί. Αυτή λέει ότι αυτός δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος για να περιποιηθεί ένα φίλο, αλλά ζει με τον πατέρα και τη θεία της και παρόλο που δεν είναι στο σπίτι εκείνη τη στιγμή, ο κόσμος θα κουτσομπόλευε αν τον καλούσε. (Ε μη μας βγει και το όνομα. Εγώ δυο χρόνια νύφη στο Γιλμαζέικο ουδέποτε έδωσε δικαίωμα). Προσφέρεται να την κεράσει ένα τσάι, αν έχει χρόνο. Ο Ριζά την μαλώνει, ο Καμίλ ρωτάει τι συμβαίνει. Ο Ριζά της λέει ότι εξευτέλισε το γιο του όπως εξευτέλισε και τη βέρα της, παρόλο που τη δέχθηκαν ξανά πίσω στο σπίτι επειδή τη λυπήθηκαν. Ο Καμίλ μένει άφωνος που ακούει ότι είναι παντρεμένη. Αυτή του λέει ότι είναι παντρεμένη μόνο στα χαρτιά και ότι πρόκειται να χωρίσει. Ο Καμίλ είναι θυμωμένος με το παιχνίδι που του έπαιξε και ζητάει συγγνώμη από το Ριζά, λέγοντάς του ότι δεν ήξερε ότι είναι παντρεμένη. Η Σεχέρ πρώτα προσπαθεί να σταματήσει τον Καμίλ παίρνοντας όρκο ότι θα χώριζε και όταν αυτός φεύγει, τρέχει πίσω από το Ριζά και ορκίζεται ότι ο Καμίλ την κορόιδεψε και ότι αν δεν εμφανιζόταν, ο Καμίλ θα την απήγαγε. (Ναι και μετά θα ζητούσε λύτρα από το Ριζά. Και αυτός θα του έδινε και κάτι παραπάνω για να την κρατήσει)
Ο Εμίρ και ο Κοράυ συζητούν για το ότι πρέπει να μιλήσουν στους πορτιέρηδες που προσέλαβαν, ότι τα χάλασαν όλα την πρώτη βραδιά. Μετά ο Κοράυ τον ρωτάει αν σκέφτεται εκείνο το κορίτσι «Πρώτα έπαιξες με τα αισθήματά της, αλλά στο τέλος δεν αντέδρασε όπως περίμενες. Δεν πήγε στον αδελφός της. Δεν δημιούργησε σκηνή και είσαι περίεργος γιατί δεν το έκανε. Και όσο πιο πολύ το σκέφτεσαι τόσο αυτή έχει κολλήσει στο μυαλό σου» (Άσε Κοράυ, έχει κολλήσει τόσο πολύ που ούτε με λεπτή νευροχειρουργική επέμβαση στο εγκέφαλο δεν βγαίνει)
«Γεια σας» «Έχω κάτι δουλειές να κάνω» «Συνέβη κάτι;» «Σκέφθηκα πολύ το χθεσινό βράδυ. Είχες πει ότι θέλεις να δουλέψεις με ανθρώπους στους οποίους μπορείς να βασιστείς και μετά από αυτό που έγινε χθες βράδυ, είναι φανερό ότι δεν μπορείς να βασιστείς στους πορτιέρηδες  οι πορτιέρηδες. Αν η προσφορά σου ισχύει ακόμα, θέλω να δουλέψω μαζί σου» «Καλώς ήρθες».
Η Χαντέ λέει: «Επέστρεψες στην Τουρκία και ερωτεύτηκες τον εχθρό του αδελφού σου και αυτός σε παράτησε» «Όπως σου εξήγησα δεν είναι πολύ συναρπαστική ιστορία» «Λείπουν κάποια κομμάτια» «Ο Εμίρ μπορεί να συμπληρώσει τα κενά τότε» «Εντάξει, αυτή είναι η προσωπική σου ζωή και εφόσον ο φίλος μου δεν έχει φασαρίες εξαιτίας της ….» «Αν ικανοποίησα την περιέργειά σου, θα αρχίσω τη δουλειά» (Ποια επιτέλους είναι αυτή η ρημάδα η δουλειά θα μου εξηγήσει κι εμένα κάποιος;).
Η Σανέμ θέλει να συναντηθεί με τη Γκιουνές για κουβεντούλα. Η Γκιουνές τη ρωτάει αν μίλησε με τον αδελφό της και η Σανέμ λέει πως όχι. Η Γκιουνές της λέει ότι είναι στη δουλειά και η Σανέμ της λέει ότι μπορούν να συναντηθούν μετά τη δουλειά στην ίδια καφετέρια. Η Γκιουνές της λέει ίσως αύριο και ότι είναι πολύ απασχοημένη σήμερα. Λέει στο Γιαβούζ ότι είναι απασχολημένη και ανέβαλε τη συνάντησή τους μέχρι αύριο. Ο Γιαβούζ θέλει να κάνει τη Γκιουνές να την εμπιστευτεί και η Σανέμ είναι περίεργη να μάθει τι τον ενοχλεί σχετικά με τη Γκιουνές. Αυτός της λέει ότι μια μικρή μύγα του ανακατεύει το στομάχι. (Μήπως έφαγες πολύ πεπόνι;) Του ζητάει να της ανοιχτεί λίγο, ώστε να καταλάβει τι πρέπει να μάθει. Ο Γιαβούζ της λέει ότι η Γκιουνές ήταν στα εγκαίνια του κλαμπ του Εμίρ. Η Σανέμ λέει ότι προφανώς ήταν σύμπτωση και ότι αυτό σημαίνει ότι έβαλε να την παρακολουθήσουν. Αυτός λέει όχι. Ότι η σύμπτωση ήταν ότι το έμαθε, όμως δεν μπορεί να χωνέψει το γεγονός να βρίσκονται αυτοί οι δυο ούτε καν στον ίδιο δρόμο. (Μήπως βοηθήσει μια σόδα; Γιατί όταν μάθεις τι πραγματικά έχει γίνει και όλα τα Maalox plus να πάρεις, δεν θα βοηθήσουν).  Η Σανέμ ξαναλέει ότι ήταν σύμπτωση και αυτός της λέει ότι αυτό που πρέπει να ανακαλύψει είναι αν πράγματι πρόκειται για σύμπτωση.
Ο Ριζά μιλάει στο Μεχμέτ σχετικά με την κατάσταση με τη Σεχέρ και ξαφνιάζεται που μαθαίνει ότι η Σεχέρ έχει ήδη μιλήσει με το Μεχμέτ σχετικά με το τι έγινε. Επίσης ξαφνιάζεται που ο Μεχμέτ  δεν είναι θυμωμένος. Η Χατιτζέ λέει ότι έχει συνηθίσει την κατεργαριά αυτής της γυναίκας.(Και το κέρατο επίσης) Ο Ριζά του λέει να συγκεντρωθεί στη δουλειά του και ότι θα έπρεπε να πάρει διαζύγιο και ότι χαίρεται που είναι ευχαριστημένος με τη δουλειά του.(Αυτή πάλι πια δουλειά είναι; Πολλά κενά έχω). Ο Μεχμέτ του λέει να πάνε να μείνουν μαζί του εκεί. Ο Ριζά του λέει ότι θα το σκεφτεί. Ο Μεχμέτ είπε στο Ριζά ότι η εταιρεία που νοίκιασε ένα σπίτι και ότι υπάρχει εκεί ένα καλό σχολείο για να φοιτήσει το Ομέρ και ότι αν μετακομίσουν εκεί, ο Ριζά θα μπορέσει να απολαύσει τη σύνταξή του ήρεμα. (Τώρα χάρηκα γιατί επιτέλους ο Ριζά την πήρε την πολυπόθητη σύνταξη. Άργησε τρία χρόνια, αλλά τι να κάνει κι αυτός; Θύμα του ασφαλιστικού. Ευτυχώς που είχε ανήλικο τέκνο και έπεσε στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου)
Ο Κοράυ καλωσορίζει τη Τζάν.
ΜΗΝΥΜΑ:  Αν μπορείς, μπορούμε να συναντηθούμε να μιλήσουμε;
« Νομίζω ότι θα κάνουμε σπουδαία ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα τα πας καλά με τον Κοράυ» «Κι εγώ. Αλλά θα είναι για μερικούς μήνες. Όσο θα βρίσκομαι σε διαθεσιμότητα. Θέλω να φτιάξω ένα σωστό σύστημα» «Να σου πω αυτό. Δεν θα το μετανιώσει που δέχθηκες» «Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να ξέρω, σχετικά μ’ αυτό το χώρο. Τα αδύναμα σημεία, τις ξεκλείδωτες πόρτες.» « Το μέρος είναι δικό σου. Κάνε ότι θέλεις» «Στην πραγματικότητα δεν αφορά μόνο το κτίριο. Η Γκιουνές Σαντζακτάρ για παράδειγμα. Θα μπορεί να έρχεται εδώ; Αν σκοπεύεις να συνεχίσεις να τη βλέπεις εδώ, θα πρέπει να πάρω τις κατάλληλες προφυλάξεις σχετικά με το Γιαβούζ» «Αν θα έρχεται ή όχι η Γκιουνές δεν το ξέρω, αλλά δεν υπάρχει λόγος να πάρεις εδικές προφυλάξεις σχετικά με το Γιαβούζ» «Εμίρ, δεν ξέρω τι συνέβη μεταξύ σας. Δεν με αφορά. Αλλά χθες το βράδυ αυτό το κορίτσι ήταν εδώ και μετά εμφανίστηκε ο Γιαβούζ. Δεν αρκεί αυτό;. Μιλάμε για την αδελφή του και εσύ την εξόργισες. Εννοώ ότι τελικά την παράτησες. Ίσως όχι σήμερα, αλλά κάποια στιγμή θα σε εκδικηθεί» «Τζαν, τίποτα από αυτά δεν έχει σχέση με τη δουλειά σου». «Μιλάμε για το Γιαβούζ και την αδελφή του. Δεν είναι αστείο.» «Είσαι υπεύθυνη για την ασφάλεια του κλαμπ, όχι για την προσωπική μου ασφάλεια. Πρέπει να φύγω. Και πάλι καλώς ήρθες».
Ο Γιαβούζ καλωσορίζει τον Εγκίν πίσω και του λέει ότι όλοι επιστρέφουν σπίτι. Ο Ενγκίν τον ρωτάει αν εννοεί ότι επέστρεψε και η Γκιουνές και ο Γιαβούζ λέει ναι, ότι το πιο αγαπημένου το πρόσωπο έχει επιστρέψει για τα καλά. Ο Εγκίν λέει ότι δεν την έχει δει για χρόνια αλλά θυμάται πόσο πολύ ήθελε να επιστρέψει και ρωτάει αν γύρισε μόνιμα και ο Γιαβούζ λέει ναι.
Η Χαντέ λέει στη Γκιουνές ότι θα επιστρέψει σε μια ώρα.
«Τι προσπαθείς να αποδείξεις;» «Βγες έξω από το γραφείο μου» «Δεν λες τίποτα στο αδελφό σου. Δεν εξηγείς τίποτα σε κανέναν. Τι είναι αυτή η επίδειξη δύναμης; Τι προσπαθείς να κάνεις;» «Δεν θέλω ο αδελφός μου να έχει φασαρίες εξαιτίας σου. Έκανα ένα βλακώδες λάθος και θα πληρώσω τις συνέπειες μόνη μου. Και εσύ ; Γιατί δεν εξήγησες τίποτα στη Χαντέ, ή μήπως ντρέπεσαι. Εγώ δεν ντρέπομαι για ό,τι έγινε. Ντρέπομαι για την αφέλειά μου» «Είσαι πιο έξυπνη από ότι νόμιζα» «Σ’ ευχαριστώ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη φιλοφρόνησή σου» «Κοίτα, δεν ξέρω τι σόι παιχνίδι παίζεις, αλλά παίζεις καλά και γι’ αυτό είμαι περίεργος για το πώς θα τελειώσει το παιχνίδι» «Θα σε απογοητεύσω για μια ακόμα φορά, επειδή δεν παίζω μαζί σου» ( Helloooo, Εμίρ. Εσύ πας συνέχεια σ’ αυτήν. Το έχεις καταλάβει, έτσι; )«Εξακολουθείς να δουλεύεις εδώ» « Α, αυτό είναι το θέμα. Φυσικά, μπορώ ακόμα να στέκομαι μπροστά σου, μετά από αυτά που μου έκανες. Μπορώ να δουλεύω δίπλα στη φίλη σου αλλά κατάλαβε αυτό: όσο και να έρχεσαι εδώ και προσπαθείς να με ανταγωνιστείς, δεν θα λειτουργήσει. Ναι έκανα κάτι ανόητο, αλλά είμαι πιο έξυπνη τώρα. Δεν θα σου επιτρέψω το θρίαμβο της νίκης. Δεν θα μπορέσεις να πάρεις αυτό που θέλεις για δεύτερη φορά.» «Είμαι περίεργος για ένα πράγμα. Για πόσο καιρό θα συνεχίσεις να παριστάνεις ότι είσαι μια δυνατή, ευγενική γυναίκα. Και σκοπεύω να είμαι τριγύρω για να δω, επειδή δεν σε πιστεύω» «Είμαι σίγουρη πως δεν με πιστεύει, αλλά δεν έχεις άλλη επιλογή. Γιατί αν με πίστευες δεν θα μπορούσες να αντέξεις τον εαυτό σου μετά από αυτό που μου έκανες. Σωστά;»
«Σ’ ευχαριστώ που ήρθες» «Μη το συζητάς. Είμαστε φίλοι. Παλιοί φίλοι από τότε που ήμασταν τριών χρόνων. Το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό» «Ελπίζω η Γκιουλσούμ να μη κάνει τη ζωή δύσκολη σε σένα ή στη γυναίκα στο σπίτι σου.» «Η Πινάρ. Έχουμε καλή σχέση. Η Πινάρ προσέχει τον Καν» «Γι’ αυτό υποθέτω ότι η Γκιουλσούμ δεν την καλοβλέπει. Τέλος πάντων. Κοράυ, θέλω να είσαι ειλικρινής μαζί μου.» «Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Μπορείς να με ρωτήσεις ό,τι θέλεις» «Ποιο είναι το πρόβλημα του Εμίρ με τη Γκιουνές και ήταν αυτό που έγινε χθες βράδυ» «Πρέπει να είμαι χαρούμενος ή να έχω κάποια ελπίδα, αν είσαι ακόμα σαν τη Χαντέ που θυμάμαι. Πιστεύεις ότι υπάρχει μια πιθανότητα ευτυχίας;» «Για τι πράγμα μιλάς;» «Αυτό που λέω είναι ότι για ακόμα μια φορά κάθεσαι μπροστά μου για τον Εμίρ και προσπαθείς να πάρεις πληροφορίες. Πάλι ο Εμίρ. Και αυτό μόνο πρόκειται να πω» . (Χαντέ, για περισσότερες πληροφορίες στο site:www.souekdikithikatinadelfi.com)
Η Χατιτζέ λέει ότι ελπίζει με όλη αυτή τη βιασύνη, δεν ξέχασαν να πακετάρουν κάτι. Ο Ριζά της λέει ότι θα πάνε στο χωριό για μια εβδομάδα και αν είναι κάτι να του το στείλει εκεί. Λένε ότι το θέμα των διαβατηρίων θα τακτοποιηθεί πιο γρήγορα εκεί κι έτσι αυτή είναι μια καλή δικαιολογία για να πάνε στο χωριό. «Πατέρα, το φορτηγό έφτασε».
Σανέμ: «Η δουλειά σου έκανε καλό, αλλά είναι φανερό ότι δεν αισθάνεσαι τόσο καλά όσο δείχνεις». Η Γκιουνές της λέει ότι είναι πραγματικά καλά. Η Σανέμ της λέει ότι ξέρει  για την παρεξήγηση με τον αδελφό της και ότι δεν έπρεπε ποτέ να πάει σε εκείνο το κλαμπ. «Γιατί;» «Σε παρακαλώ, να είσαι ειλικρινής μαζί μου για να μπορώ να σε βοηθήσω» «Δεν θέλω τη βοήθειά σου» «Μπορεί να μη θέλεις τη βοήθειά μου, αλλά πραγματικά χρειάζεσαι τη βοήθειά μου. Ξέρω τι σου έκανε ο Εμίρ».
«Εύκολο να το λες. Τι έχουμε δει και πόσα προβλήματα περάσαμε μέσα σ’ αυτούς τους τοίχου, κάτω από αυτή τη στέγη. Δεν ζήσαμε τα καλύτερα χρόνια της ζωής μας; Δεν περάσαμε τις πιο τρομακτικές απώλειες και πόνο; Εδώ τελειώνει και η ιστορία μας. Μέχρι εδώ ήταν» (Άσε μπαρμπά Ριζά, θύμα του Ακσόυ και εσύ. Το ξεκλήρισε το Γιλμαζέικο) «Πατέρα, συγκεντρώσου. Πάμε.» «Πάμε γιε μου, πάμε. Χατιτζέ μέχρι να έρθουν οι καινούργιοι, το κτίριο θα το φροντίζεις. Να το προσέχεις σαν να ήταν παιδί σου» «Μην ανησυχείς αδελφέ. Μην ανησυχείς καθόλου» «Κύριε Ριζά» «Φεύγουμε γιε μου. Θα πάμε πρώτα για μια εβδομάδα στο χωριό και μετά θα πάμε να μείνουμε με το Μεχμέτ» «Εγώ…. Θα έχετε καλό ταξίδι» «Σ΄ευχαριστώ γιε μου, σ’ ευχαριστώ». (Μόλις παρακολουθήσατε μια εμπνευσμένη σκηνή αποχαιρετισμού γεμάτη  συναισθηματικά φορτισμένους διαλόγους. Το καταλάβατε έτσι;)
«Τι άλλο σου είπε ο Εμίρ;» «Αρκετά για να με κάνει να πανικοβληθώ» «Δεν υπάρχει κάτι για να πανικοβληθείς. Όλα τελείωσαν» «Γκιουνές δεν ξέρω ακριβώς τι πέρασες, αλλά το ξέρεις ότι τίποτα από αυτά δεν είναι σύμπτωση. Ο Εμίρ το σχεδίασε. Σε παραπλάνησε εσκεμμένα. Ο απώτερος σκοπός του δεν ήταν απλά να σε πληγώσει». «Δεν αναρωτιέμαι για το σκοπό του. Ξέρω τι έζησα και το ξεπερνάω» «Ανησυχώ πολύ για σένα» «Τότε πώς να σε κάνω να νιώσεις καλύτερα;» «Αυτή δεν είναι η σωστή ερώτηση. Τι μπορώ να κάνω για να νιώσει καλύτερα ο αδελφός σου». «Κοίτα, το ότι πήγα στο κλαμπ ήταν στ’ αλήθεια μια σύμπτωση και ο αδελφός μου θύμωσε μετά από εκείνη τη νύχτα και σε έστειλε εδώ για να προσπαθήσει να πάρεις πληροφορίες από εμένα. Σανέμ σε ικετεύω, μην πεις τίποτα στον αδελφό μου. Αν το μάθει…» «Αν το μάθει, κανείς δεν θα μπορέσει να προβλέψει τις συνέπειες» (Κυρία, κυρία εγώ μπορώ να τις προβλέψω. Τι κερδίζω) «Σε παρακαλώ μην το πεις στο αδελφό μου» «Υπό έναν όρο. Δεν θα κρατήσεις τίποτα κρυφό από μένα, επειδή αυτό που μου ζητάς είναι μεγάλη ευθύνη, αλλά δεν μπορώ να σε βάλω σε κίνδυνο. Όμως αν ξέρω τι έγινε ανάμεσα στον Εμίρ και εσένα και ξέρω ότι είσαι ασφαλής, τότε δεν θα πω στο Γιαβούζ τίποτα». «Τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί μεταξύ του Εμίρ και εμένα ξανά και σου υπόσχομαι ότι από εδώ και πέρα δεν θα σου κρύψω τίποτα» (Μπράβο Γκιουνές. Πέτυχες διάνα.) «Τότε συμφωνήσαμε. Μπορείς να με εμπιστευτείς» «Έχω να κάνω κάποια πράγματα. Πρέπει να φύγω» .
Ο Γιαβούζ ρωτάει τι της είπε. Η Σανέμ λέει τίποτα. Όταν αυτός επιμένει του λέει ότι η Γκιουνές της είπε πόσο μόνη νοιώθει. Τη ρωτάει για το περιστατικό με το κλαμπ και αν η Γκιουνές γνώρισε τον Εμίρ. Η Σανέμ του λέει ότι αυτό που του λέει είναι πιο σημαντικό και ότι αυτός δίνει σημασία μόνο σε ένα πράγμα. Του λέει να ηρεμήσει και ότι η Γκιουνές δεν γνωρίζει τον Εμίρ. Το ότι βρέθηκε εκεί εκείνη τη νύχτα ΄δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μια ατυχής σύμπτωση και ότι η Γκιουνές προσπαθεί να βρει τον εαυτό της. Τη ρωτάει τι ψάχνει και η Σανέμ του λέει την αγάπη. Του λέει να ηρεμήσει, ότι είναι 23 χρονών και ένα αθώο κορίτσι και ότι χρειάζεται μια σχέση με κάποιο, φυσικά υπό τον έλεγχό του θα είναι πολύ καλύτερα από το να γνωρίσει κάποιον από μόνη της. Ο Γιαβούζ της λέει ότι το παρατράβηξε. Του λέει ότι καταλαβαίνει ότι αυτά που του λέει δεν είναι αυτά που θέλει να ακούσει, αλλά να θυμηθεί ότι είναι μια όμορφη νέα κοπέλα και κάποιος θα την προσέξει και ότι αν φερθεί έξυπνα δεν θα αφήσει να είναι αυτό το πρόσωπο κάποιος τυχαίος. (Να την ακούς τη Σανέμ γιατί όπως και να το κάνουμε από εσένα διαθέτει πολύ περισσότερο μυαλό. Εξάλλου πάντα οι γυναίκες σε έκαναν ότι ήθελαν. Μην αλλάξεις συνήθειες τώρα)
Θα έρθει ένας σημαντικός καλεσμένος για δείπνο. Ο Γιαβούζ ζήτησε από τη νταντά να βεβαιωθεί ότι όλα είναι τέλεια. Η Γκιουνές σκόπευε να φάει στο δωμάτιό της, η νταντά επιμένει να μείνει μαζί τους για το δείπνο. Η Γκουνές ελπίζει να είναι επαγγελματικό δείπνο και να μη χρειάζεται να καθίσει μαζί τους. Δεν θυμάται να έχει συναντήσει τον Εγκίν πριν. Ο Γιαβούζ εξηγεί ότι τώρα είναι συνέταιροι.
Ο Κοράυ λέει στον Εμίρ ότι πρέπει να κοιτάξουν κάποια έγγραφα και ζητάει το τηλέφωνο του λογιστή τους. Όταν ο Εμίρ πηγαίνει να πάρει το κινητό του, τα σκουλαρίκια πέφτουν από τη τσέπη του. Όταν ο Κοράυ τον ρωτάει τι είναι αυτά, του λέει να το ξεχάσει. (Λοιπόν δεν θέλω να κακολογείτε το αγόρι που κουβαλάει πάνω του τα σκουλαρίκια. Το κάνει για να μπορεί ανά πάσα στιγμή να αποδείξει παραχρήμα και με στοιχεία ότι πήρε «εκδίκηση»).
Ο Γιαβούζ λέει στον Εγκίν ότι ελπίζει ότι θα μπορέσουν να κάνουν μια βόλτα στη Μαύρη Θάλασσα μαζί και ρωτάει τη Γκιουνές αν συμφωνεί. Αυτή λέει ότι θέλει να δει πολλά μέρη της χώρας και αυτός την πειράζει λέγοντάς της ότι δεν ξέρει και πολλά από Τουρκία, ούτε που είναι το γραφείο του καν. Του απαντάει ότι δεν ξέρει που είναι το γραφείο επειδή την κράτησε μακριά από όλα. Ο Εγκίν απαντάει ότι θα χαιρόταν πολύ αν αυτή γινόταν συνεργάτης στην εταιρεία. Του λέει ότι προφανώς δεν τη γνωρίζει πολύ καλά. Αυτός απαντά ότι μόλις γνωρίστηκαν και στο σημείο αυτό παρεμβαίνει ο Γιαβούζ λέγοντας ότι δεν κάνει την έξυπνη και ότι απευθύνεται σε αυτόν, επειδή έχει δίκιο ότι την κράτησε μακριά από τη δουλειά. Αυτή λέει ότι είναι χαρούμενη που την κράτησαν μακριά από τη δουλειά και ότι επίσης είναι πολύ χαρούμενη με την τωρινή της δουλειά. Ο Εγκίν λέει ότι πρώτα θέλει να φτάσει στην κορυφή εκεί που είναι τώρα και μετά να φτάσει στην κορυφή της εταιρεία. Αυτή λέει ότι αυτή είναι η δική του γνώμη, ζητάει άδεια να φύγει και ο Εγκίν της λέει ότι χάρηκε που τη γνώρισε ξανά και την καλωσορίζει σπίτι. (Στον Εγκίν έχω κλείσει ραντεβού στον οφθαλμίατρο για την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι)
Η νταντά την επιπλήττει που ήταν αγενής με τον καλεσμένο τους. Λέει στη νταντά ότι ο Γιαβούζ ήταν αυτός που ήταν αγενής υποτιμώντας αυτήν και τη δουλειά της μπροστά στο συνεργάτη του και ότι ελπίζει ότι δεν θα χρειαστεί να καθίσει ξανά στο τραπέζι με τον αδελφό της και τους συνεργάτες του.
Ο Εγκίν αρχίζει να μιλάει για δουλειές. Ο Γιαβούζ του λέει ότι δεν θα μιλήσουν για δουλειές απόψε. Ο Εγκίν λέει ότι δεν έχει κάτι σημαντικό να συζητήσουν, οπότε ο Γιαβούζ μπορεί να μιλήσει κι αυτός θα ακούσει. Αρχίζει να λέει ότι η οικογενειακή επιχείρηση τρομάζει τη Γκιουνές και ότι αυτή είναι όπως όλα τα άλλα νέα κορίτσια, θέλει να ανοίξει τα φτερά της και ότι το χρυσό κλουβί της πέφτει μικρό. Ο Εγκίν συμφωνεί ότι θα πρέπει να μπορεί να ανοίξει τα φτερά της, αλλά να είναι προσεκτική. Ο Γιαβούζ συμφωνεί  λέγοντας ότι μπορεί να πετάξει, όσο δεν ξέρει ότι οδηγείται σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.  Ο Γιαβούζ λέει στον Εγκίν ότι θα πάει το πρωί να ελέγξει το στόλο και αφού η Γκιουνές θέλει να δει διαφορετικές περιοχές, ίσως θα έπρεπε να πάνε μαζί και σταδιακά να συνηθίσει. Ο Εγκίν λέει εντάξει, αν δίνει την άδεια και αυτή θέλει να πάει μαζί του. (Και από αυτή τη στιγμή ο Γιαβούζ παύει να είναι μαφιόζος και αποκτά ρόλο προξενήτρας. Είμαστε κι εδώ κάποιες ανύπαντρες. Όταν ξοδέψεις την αδελφούλα να βρεις και για μας κανένα καλό παιδί με πλοία)
Η Γκιουνές συμφωνεί να πάει με τον Εγκίν, αφού έχει ρεπό. Ωστόσο δεν εκτιμά το γεγονός ότι το κανόνισε ο αδελφός της, αλλά το κάνει για να αποδείξει στον αδελφό της ότι δεν είναι στενόμυαλη όσον αφορά την οικογενειακή επιχείρηση. Η νταντά της λέει ότι δεν είναι κακό να πάει να δει τα πλοία και να πάρει θαλασσινό αέρα. Η Γκιουνές απαντάει ότι ο θαλασσινός αέρας δεν της κάνει καλό. (Μάλλον θα την πειράζει το ιώδιο). Η νταντά γελάει και της λέει ότι πάντα μισούσε τη θάλασσα και ότι συνήθιζε να λέει κάτι όταν ήταν μικρότερη. Η Γκιουνές  απαντάει ότι συνήθιζε να λέει: « Η θάλασσα θα συναντήσει τον ουρανό και θα με καταπιεί». Η νταντά λέει ότι έρχεται και ότι είναι ωραίος κύριος. Η Γκιουνές απαντά ότι θα προτιμούσε να πάει να δει τα πλοία με τον αδελφό της.
«Καλώς ήρθες» «Περνούσα και είδα το αυτοκίνητό σου και σκέφτηκα να έρθω» «Μην ανησυχείς, δεν την απέλυσα. Σήμερα είναι το ρεπό της» «Σ’ ευχαριστώ. Θα είναι χρήσιμο να ξέρω που βρίσκεται» (Τουλάχιστον 9 με 5. Για τις υπόλοιπες ώρες θα δω τι θα κάνω) «Ακόμα κι αν κανένας από τους δυο σας δεν το λέει, ένα πράγμα είναι φανερό και αυτό είναι ότι την παραίτησες. Και αν το έκανες αυτό, γιατί δεν τέλειωσαν όλα μαζί της;» «Προσπαθώ να είναι ανοιχτός μαζί σου όσο μπορώ. Οπότε μη μου κάνεις ερωτήσεις στις οποίες δεν μπορώ να απαντήσω» «Εντάξει. Δεν θα ρωτήσω και εσύ μπορείς να συνεχίσεις να παίζεις με το άμοιρο κορίτσι» «Άμοιρο.Πόσο καλά την ξέρεις;» «Γνωριστήκαμε στην Ελβετία. Τι άνθρωπος είναι η Γκιουνές; Όταν τη πρωτοσυνάντησα, παρόλες τις δυνατότητές της, την ομορφιά της και τις επιτυχίες στις σπουδές της ήταν μετριόφρων. Πέρασα μόνο ένα μήνα εκεί και δεν ήμασταν πολύ κοντά αλλά στο χρόνο που περάσαμε μαζί κατάλαβα ότι δεν έχει ελαττώματα» «Μη το λες αυτό. Αυτή η συμπεριφορά της εύθραυστης  πριγκίπισσας, του μικρού αγγέλου  χωρίς φτερά που έχει. Λες ότι τίποτα από αυτά δεν είναι προσποιητά; Ότι όλα αυτά είναι αληθινά;» ( Ναι βρε κουτό, αληθινά είναι. Εσύ δεν μπορείς να τα δεις. Και μέχρι να το καταλάβεις, γιατί θα το καταλάβεις στο τέλος, έχουν να δουν πολλά τα ματάκια μας) «Άσχετα με ότι λέω εγώ, εσύ θέλεις να ακούσεις ακριβώς τα αντίθετα, αλλά λυπάμαι. Δεν υπάρχει κάτι που να μπορώ γι’ αυτήν και να σου αρέσει. Μπορείς να πεις ότι είναι αγνή, αντικοινωνική και αφελής σχετικά με τη ζωή. Στην πραγματικότητα μπορείς ακόμα και να πεις ότι είναι βλακωδώς αφελής, αλλά δεν μπορείς να πεις τίποτα άλλο γι’ αυτήν, επειδή θα είναι λάθος» «Αν συνεχίσεις θα αρχίσω να πιστεύω ότι φέρει το όνομα Σαντζακτάρ κατά τύχη.» « Αλήθεια το μόνο άσχημο στη Γκιουνές είναι ότι είναι αδελφή του Γιαβούζ Σαντζακτάρ» «Έτσι ακριβώς το μόνο λάθος θα δημιουργήσει το μόνο σωστό».
Η Χατιτζέ λέει στη Γκιουλσούμ ότι απέμειναν μόνες τους και πόσα πράγματα έχει δει αυτό το διαμέρισμα και ότι θα μείνουν μέχρι την επόμενη βδομάδα που θα έρθουν οι καινούργιοι θυρωροί.  Η Χατιτζέ ανησυχεί τι θα απογίνουν, η Γκιουλσούμ της λέει να μην ανησυχεί και ότι θα μιλήσει στον Κοράυ για να της νοικιάσει ένα διαμέρισμα στην περιοχή, όπως είχαν πει προηγουμένως.
Η Γκιουνές θυμάται αμυδρά που πήγαινε στο λιμάνι πριν πολύ καιρό με τον πατέρα της. Είναι έκπληκτη με το μέγεθος του λιμανιού.(Πως το είπαμε παραπάνω; Βλακωδώς αφελής; Οκ. ) Ο Εγκίν λέει ότι πολλοί άνθρωποι βγάζουν το ψωμί τους δουλεύοντας εκεί. Η Γκιουνές ρωτάει που πάνε αυτά τα πλοία και ο Εγκίν εξηγεί τους προορισμούς τους. Η Γκιουνές σχολιάζει πόσο μακριά, πόσο ωραία. Εύχεται να μπορούσε να επιβιβαστεί σε ένα πλοίο και να πάει μακριά και κανείς να μην μπορεί να τη βρει . Τη ρωτάει γιατί θέλει να φύγει. Αυτή λέει ότι αυτό δεν είναι ακριβές. Ότι είναι εκεί επειδή θέλει να είναι εκεί και ότι αυτό που προσπαθεί να πει είναι… Τη διακόπτει και της λέει ότι αυτό που είπε ήταν αυτό ακριβώς που θα έλεγε κάποιος που θέλει να φύγει. Του λέει ότι της αρέσει να ταξιδεύει και ότι η συζήτηση αυτή είναι άσχετη. Θέλει να της δείξει τα πλοία.
«Άλλαξες και αυτό με ξαφνιάζει. Έγινες σκληρόκαρδος». «Δεν είμαι εδώ για να με κρίνεις. Ας μιλήσουμε για σένα. Πόσο άλλαξες εσύ» «Αλλάζεις θέμα με το να μου επιτίθεσαι.» «Δεν σου επιτίθεμαι. Απλά ρωτάω. Εντάξει, δεν τρέχεις μακριά από τον Κοράυ αλλά του φέρεσαι σαν να είναι απλώς ένας παιδικός φίλος» «Εντάξει, κατά τη γνώμη σου πως θα έπρεπε να φέρεται η Χαντέ;» « Η Χαντέ όταν θα έτρεχε μακριά θα κοίταζε τον άλλον κατευθείαν στα μάτια και θα έλεγε φεύγω, μπορείς να με πιάσεις; Και όταν θα την έπιανε θα έλεγε πιάστηκα τώρα. Δεν θα κρυβόταν όπως κάνεις τώρα, πίσω από αυτό το δαχτυλίδι» «Εγώ δεν πολεμάω πια. Δεν έχει μείνει τίποτα πια για να πολεμήσω» « Εσύ πολεμάς από τότε που γεννήθηκες και τώρα πολεμάς με τον εαυτό σου εξαιτίας αυτού του δαχτυλιδιού. Πηγαίνω στο κλαμπ. Και μη ξεχνάς, είσαι πάντα καλοδεχούμενη.»
Η Λάρα ρωτάει τη Τζανσού που πηγαίνει γιατί δεν καταλαβαίνει τίποτα. Η Τζανσού της λέει ότι ούτε και αυτή καταλαβαίνει, αλλά ήταν ιδέα του Χαλντούν και όλα έγιναν τόσο ξαφνικά. «Με κοίταξε στα μάτια και με ρώτησε αν θα ήθελα να ταξιδέψω μαζί του στον κόσμο» Η Λάρα τη ρωτάει τι θα γίνει με τις σπουδές της και τη δουλειά και η Τζανσού απαντάει ότι θα πρέπει να περιμένουν. Η Λάρα δεν αισθάνεται καλά με όλο αυτό, επειδή δεν έχει περάσει καιρός από τότε που η Τζανσού γνώρισε αυτόν τον άνθρωπο και δεν τον έχει συστήσει σε κανέναν. Η Τζανσού λέει: «Λάρα, είμαι ευτυχισμένη για πρώτη φορά στη ζωή μου. Είναι η πρώτη φορά που ζω τον έρωτα και το ρομάντζο. Το πόσο τον γνωρίζω είναι άσχετο και δεν με ενδιαφέρει, αλλά πίστεψέ με αυτή είναι η καλύτερη απόφαση που θα μπορούσα να πάρω για μένα». (Κι έτσι μας αποχαιρετά και η Τζανσού η οποία θα κάνει το γύρο του κόσμου παρέα με το γεροντοπαλήκαρο, ελέω Σανέμμ στο Love boat)


Η Σανέμ μιλάει με το Χαλντούν στο τηλέφωνο και του λέει ότι αυτό θα κοστίσει πολλά. Ότι του έδωσε οδηγίες να πάνε στην Ιταλία και να παντρευτούν και όχι να κάνουν το γύρο του κόσμου και ότι ο Καναδάς είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος επειδή η Τζανσού έχει μια θεία που ζει εκεί. Μετά του λέει να προσέχει και να μην κάνει λάθη και να κάνει το Τζανσού να τον παντρευτεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και επίσης να αποκλείσει τον Καναδά από το ταξίδι. Δεν θέλει να τραβήξει περισσότερο όλο αυτό.
 O Εγκίν ρωτάει τη Γκιουνές αν έκλαιγε και αυτή απαντάει πως όχι, φταίει ο αέρας. Αυτός απαντά ότι ο θαλασσινός αέρας δεν της κάνει καλό.  Αυτή συμφωνεί και μετά ζητάει να φύγουν.
Ο Καν κοιμάται και ο Κοράυ στενοχωριέται που δεν είχε την ευκαιρία να δει τον Καν περισσότερο με όλα αυτά που έχει να κάνει, αλλά όταν ρυθμιστούν όλα, τα πράγματα θα αλλάξουν. Η Πινάρ τον ρωτάει αν θέλει να φάει κάτι πριν φύγει και αυτός λέει ότι πρέπει να φύγει. Μια φίλη της Πινάρ έρχεται να την επισκεφθεί. Η Πινάρ εξηγεί ότι υποτίθεται ότι θα συναντιόνταν έξω αλλά αφού δεν ήρθε η Γκιουλσούμ, αναγκαστικά συναντιούνται στο διαμέρισμα. Ο Κοράυ της λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Η φίλη της λέει στη Πινάρ ότι δεν της ανέφερε ότι ήταν τόσο εμφανίσιμος άντρας και ότι όταν της είπε ότι φροντίζει ένα παιδί, νόμιζε ότι θα ήταν κανένας γέρος. Η Πινάρ της λέει να μην γίνεται γελοία.
Η Γκιουλσούμ λέει στον Κοράυ ότι πρέπει να βρουν ένα σπίτι να μείνουν μέσα στη βδομάδα επειδή ο νέος θυρωρός θα έρθει μέχρι τότε. Της λέει να μην ανησυχεί και ότι μπορούν να κοιτάξουν όπου θέλουν, είτε κοντά είτε μακριά. Του απαντάει ότι φυσικά θα είναι κάπου κοντά και της λέει ότι το μόνο πράγμα που θέλει είναι να μη διαταραχθεί η ρουτίνα του Καν και να έχει κατά νου ότι ο Καν θα συνεχίσει να μένει μαζί του, όπως είχαν συμφωνήσει παλιότερα.
«Χαντέ, τι σου συμβαίνει;» «Λάρα, θα σου κάνω μια ερώτηση και αφού μου απαντήσει, θα ξεχάσεις αμέσως ότι σε ρώτησα και δεν θα με ρωτήσεις τίποτα.» «Υποθέτω ότι η ερώτηση αφορά τον Κοράυ» «Αυτό το κορίτσι που μένει με τον Κοράυ» «Η νταντά του Κοράυ» «Αυτό είναι μόνο;» «Απαγορεύεται να ρωτήσω κάτι, σωστά;» «Ξέχασέ το. Ήταν ο Εμίρ εδώ και είπαμε μερικές ανοησίες και με μπέρδεψε. Μη δίνεις σημασία σ’ ότι είπα» «Τώρα σκέφτεσαι αν τρέχει κάτι μεταξύ του Κοράυ και της Πινάρ. Λυπάμαι, αλλά σαν φίλη σου, πρέπει να το ρωτήσω αυτό. Αυτή η συμπεριφορά που έχεις ότι και καλά τα έχεις ξεχάσει όλα, το δαχτυλίδι στο χέρι σου. Έχεις ακόμα αισθήματα για τον Κοράυ;» «Δεν υπάρχει τίποτα;» «Ρωτάς εμένα ή τον εαυτό σου;».
Η Πινάρ λέει ότι στην αρχή ήταν ένας διασκεδαστικός και στοργικός άνθρωπος γι’ αυτήν. Ένας νεαρός πατέρας, χωρίς εμπειρία, κάποιος που πανικοβαλλόταν αλλά πολύ αφοσιωμένος στο γιο του. «Είναι αστείο, αλλά όσο τον γνώριζα… Μη με κάνεις να εξηγώ. Είμαι ήδη αρκετά μπερδεμένη». «Δεν ξέρω τι να πω. Από τη μια μεριά είναι η πρώην γυναίκα του και από την άλλη η πρώην φιλενάδα του. Όλα είναι πολύ μπερδεμένα» «Εγώ στην πραγματικότητα ξέρω τι πρέπει να κάνω. Πρέπει να βρω μια δικαιολογία και να του πω ότι δεν μπορώ να συνεχίσω να δουλεύω εδώ και ότι πρέπει να φύγω. Μερικές φορές είναι στην άκρη της γλώσσας μου, αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Και αγαπάω και τον Καν πάρα πολύ, αλλά ξέρω ότι δεν μπορώ να μείνω εδώ αλλά δεν μπορώ και να φύγω» «Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να στενοχωρηθώ. Είναι φανερό ότι ερωτεύτηκες.». «Μην το λες. Μην το αποκαλείς έρωτα. Στο κάτω κάτω μένουμε στο ίδιο σπίτι. Ίσως αυτό να με επηρεάζει. Στην αρχή νόμιζα ότι επηρεάστηκα από την αγάπη του για την πρώην φιλενάδα του. Αλλά δεν μπορώ να το αποκαλέσω έρωτα, το ορκίζομαι ότι δεν μπορώ» «Αν δεν θέλεις να το πεις έρωτα, πες το έλξη που σε έχει συνεπάρει. Και είπες ότι παραλίγο να σε φιλήσει εκείνη τη μέρα. Αν δεν έχει αισθήματα για σένα, θα επιχειρούσε να έρθει κοντά σου;» «Τέλος πάντων. Μη με κάνεις να μετανιώσω που το ανέφερα» «Και εσύ να υποσχεθείς ότι θα μου μιλήσεις γι’ αυτό και δεν θα περιμένεις να σε ρωτήσω». «Χαίρομαι που ήρθες. Πραγματικά είχα ανάγκη να μιλήσω».
Η Γκιουνές είναι εντυπωσιασμένη με την επιχείρηση. (Πολύ εύκολα εντυπωσιάζεται αυτό το κορίτσι. Πρόσεξε κοπελιά. Δεν θα σου βγει σε καλό αυτό) Ο Εγκιν λέει ότι είναι περίεργο να είναι εντυπωσιασμένη από τη μια και από την άλλη να δουλεύει κάπου αλλού. Η Γκιουνές καταλαβαίνει ότι αυτή η βόλτα έγινε μετά από οδηγία του αδελφού της. Ο Εγκίν της λέει ότι οι επιθυμίες του αδελφού της είναι κάτι διαφορετικό και ότι αυτός μιλάει μόνο για λογαριασμό του. Αυτή ζητάει συγγνώμη που ήταν αγενής και λέει ότι δεν τον γνωρίζει καν και ότι για μια στιγμή ακούστηκε σαν τον αδελφό της. Αυτός απαντάει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και ότι θα γνωριστούν καλύτερα με τον καιρό. Η Γκιουνές του λέει ότι είναι ο συνεργάτης του αδελφού της και επομένως δεν υπάρχει λόγος να γνωριστούν καλύτερα «Για κάποια που δεν της αρέσει να κάνει προβλέψεις, κάνεις μία τώρα»..
Η Σανέμ της τηλεφωνεί και τη ρωτάει αν έχει να κάνει κάτι και να συναντηθούν για καφέ. Η Γκιουνές της λέει ότι είναι με ένα φίλο. Η Σανέμ λέει «Με φίλο;» Η Γκιουνές μετά λέει ένα φίλο του αδελφού μου και λέει στη Σανέμ ότι θα την πάρει αργότερα. Η Σανέμ τηλεφωνεί στο Γιαβούζ και του λέει για τη συζήτηση που είχε με τη Γκιουνές και αυτός της λέει ότι τα ξέρει όλα και ότι είναι απασχολημένος με τη δουλειά και ότι θα μιλήσουν αργότερα. Ο Γιαβούζ λέει στον Καμίλ ότι όταν η μητέρα του ήταν στην ηλικία της Γκιουνές είχε αυτόν και ήταν έγκυος στη Γκιουνές και αυτός φροντίζει να μη διακινδυνεύσει τίποτα. Ο Καμίλ επαινεί τον Εγκίν ότι είναι καλός άνθρωπος αλλά αναρωτιέται για τα κίνητρα του Γιαβούζ. Ο Γιαβούζ λέει ότι οι καταστάσεις μπορούν να ελεγχθούν και ότι δεν έχει σκοπό να αφήσει τη τύχη της Γκιουνές έτσι και ότι αν πρόκειται να ερωτευτεί κάποιον, αυτός θα αποφασίσει ποιος θα είναι και θα τον βάλει στην καρδιά της. (Αγαπητικός κατά παραγγελία ένα πράγμα. Και μάλιστα τώρα που βρέθηκε ο κατάλληλος, ποιος την κρατάει την προξενήτρα από εδώ)
Η Τζαν λέει στο προσωπικό ότι ελπίζει να την κατάλαβαν, ότι η δουλειά τους δεν είναι εύκολη, ότι οι πελάτες πηγαίνουν εκεί για να απαλλαγούν από το στρες και να περάσουν καλά και ότι είναι δική τους δουλειά οι πελάτες να το κάνουν αυτό ήρεμα και σε ένα ασφαλές περιβάλλον, αλλά ότι δεν πρόκειται να το κάνουν φανερά αυτό. Ότι δεν θα προσέχουν καν ότι υπάρχουν εκεί αν δεν τους χρειαστούν και ότι κανένας δεν θα μπει σ’ αυτό το μέρος λέγοντας «Ξέρεις ποιος είμαι;» «Καταλάβατε; Ευχαριστώ.» «πολύ αποτελεσματική» «Ελπίζω να έχει αποτέλεσμα και σε αυτούς» «Θα σε ρωτούσα αν συνήθισες το μέρος, αλλά βλέπω ότι κρατάς τα ηνία». «Μην το κοροϊδεύεις. Κάνω ότι μπορώ. Αυτό είναι.» «Θα είσαι χαρούμενη εδώ» «Είμαι σίγουρη ότι θα είμαι χαρούμενη άσχετα με το τι συμβαίνει» «Άσχετα με το τι συμβαίνει;» «Εννοώ…» (Εννοώ ότι σε βλέπω και λιώνω σαν παγωτό στους 40 βαθμούς Κελσίου) «Μη. Φαίνομαι κακό αφεντικό;»
Ο Γιαβούζ ρωτάει τον Καμίλ τι ήταν αυτό που ήθελε να του πει. Ο Καμίλ του λέει ότι η Τζαν άρχισε να δουλεύει για τον Εμίρ. Ο Γιαβούζ του λέει ότι αυτή η ιστορία του είναι πολύ γνωστή. Όταν ο Καμίλ τον ρωτάει τι πρέπει να κάνουν ο Γιαβούζ του λέει ότι θέλει να του φύγει η έγνοια της Γκιουνές πρώτα και μετά θα ασχοληθεί με τη Τζαν. (Άσε τώρα πρέπει να ξοδέψω την αδελφή, δεν έχω χρόνο για προστασία άπορων κορασίδων)
«Είμαι χαρούμενη που ήρθες. Είμαι στενοχωρημένη με την απόφαση της Τζανσού να φύγει έτσι ξαφνικά με εκείνον τον άντρα» «Η Τζανσού άρχισε να ζει» «Ελπίζω να πήρε τη σωστή απόφαση. Είναι καλό που το γραφείο σου είναι κοντά. Θα βλεπόμαστε πιο συχνά» «Είμαι άνετη γιατί όλα έχουν μπει σε τάξη. Η πραγματική δουλειά αρχίζει την επόμενη εβδομάδα» «Ααα, θα ξαναβρεθείς με τον αρραβωνιαστικό σου» «Όχι θα του πάρει λίγο περισσότερο χρόνο να τακτοποιήσει τις δουλειές που έχουμε αναλάβει εκεί» «Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Όχι με τη δουλειά, με τον αρραβωνιαστικό σου». «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εκτός του ότι λείπει ο ένας στον άλλο» «Θα πάμε για δείπνο με τη Ζευνέπ . Θέλεις να έρθεις μαζί μας;» «Όχι, ευχαριστώ, θα πάω σπίτι».
Ανδρική φωνή: Κατέστρεψες τη Γκιουνές γιε μου, αλλά δεν ξέρεις ότι ο ήλιος (Γκιουνές=ήλιος) δύει πάντα για να ανατείλει ξανά;
Η Χαντέ λέει τι σύμπτωση, είναι μικρή πολυκατοικία και προφανώς θα πέφτει συνεχώς πάνω τους όταν έρχεται στην πολυκατοικία. Επίσης παρατηρεί πόσο έχει μεγαλώσει ο Καν. Η Χαντέ λέει στη Πινάρ ότι παρόλο που έχουν ειδωθεί δυο φορές δεν έχουν συστηθεί και συστήνεται. «Με λένε Χαντέ» «Και εγώ είμαι…» «Η νταντά του Κοράυ» «Ναι, αλλά έχω και όνομα. Με λένε Πινάρ» «Ελπίζω να μη το ξεχάσω αυτό το όνομα. Πινάρ» «Κι εγώ ελπίζω να μη το ξεχάσω. Χαντέ, σωστά;» «Πρέπει να μπούμε μέσα γιατί ερχόμαστε από την αγορά» «Τι χαριτωμένο, όταν το βλέπεις από μακριά. Αν δεν ήξερα τη Γκιουλσούμ, θα σας περνούσα για μια μικρή οικογένεια. Είστε για φωτογραφία» «Πρέπει να πάμε μέσα» «Χρειάζεσαι βοήθεια;» «Ευχαριστώ, καληνύχτα» «Ήταν απαραίτητο αυτό;» «Ποιο;» «Αυτή η παράσταση» «Δεν ήταν παράσταση. Λέω αυτό που βλέπω. Δεν ήσασταν έτσι ούτε και με την Γκιουλσούμ»..
«Τι λες για ένα διάλειμμα;» «Μακάρι να μην ήξερα τον πραγματικό λόγο που ήρθες εδώ» «Όχι, αυτή τη φορά ήρθα μόνο για σένα» «Αλήθεια και σε τι οφείλω τη χαρά;» «Που μπερδεύεις τον Κοράυ» «Πως το κάνω αυτό;» «Ας ξεκινήσουμε με τη μικρή παράσταση που έδωσες μπροστά στη νταντά» «Παράσταση; Τυπική έκφραση του Κοράυ» «Λες ότι έχεις ξεκινήσει μια καινούργια ζωή, συνεχώς τονίζεις ότι είσαι αρραβωνιασμένη και μετά όταν βλέπεις τον Κοράυ με την Πινάρ περνάς στην επίθεση» «Εννοείς ότι η  σύντομη μου γνωριμία μου με τη νταντά ήταν επίθεση; Καλά, όταν τους ξαναδώ θα αλλάξω δρόμο.  Εντάξει;» «Δεν μπορείς να το κρύψεις. Είσαι και εσύ μπερδεμένη» «Η Γκιουνές Σαντζακτάρ;» «Ναι, το γραφείο της είναι εκεί» «Υπογράψτε εδώ» «Ευχαριστώ» «Φαίνεται ότι αυτή η συζήτηση θα συνεχιστεί μια άλλη μέρα»  «Φαίνεται ότι τα λουλούδια δεν βοήθησαν κανέναν από τους δυο μας» «Καλή μέρα να έχεις».
ΚΑΡΤΑ: Είδες το χώρο δουλειάς μου και είμαι περίεργος για το δικό σου. Εγκίν. (Σε κάλεσε κανένας εσένα;)
«Τα λουλούδια είναι όμορφα. Λευκά τριαντάφυλλα. Αγνότητα. Τα κόκκινα τριαντάφυλλα δηλώνουν έρωτα. Και φυσικά ήρθαν ενώ ο Εμίρ ήταν εδώ. Περίεργο.» «Τα λουλούδια είναι ωραία και όμορφα, αλλά δεν έχουν καμία σημασία για μένα» «Τέλος πάντων» «Φεύγω. Έχω κάτι να κάνω» «Τα λέμε» «Ο Εμίρ ξέχασε το κινητό του. Αν έρθει, του το δίνεις». (Εδώ ο Εμίρ έχει ξεχάσει άλλα κι άλλα, μη το κάνουμε θέμα για ένα κινητό)
ΜΗΝΥΜΑ: Σ’ ευχαριστώ για τα λουλούδια, αλλά θα ήταν αρκετό να μου ευχηθείς καλή τύχη όσον αφορά την καριέρα μου.
Εγκίν: Καλώς, όσο πιο δύσκολη, τόσο πιο διασκεδαστικό.
«Ψάχνεις το τηλέφωνό μου;» «Όχι, καθόλου. Προσπαθούσα να το βάλω στο αθόρυβο» «Δεν σου πέρασε από το μυαλό να ψάξεις το τηλέφωνό μου» «Φυσικά και όχι. Δεν είμαι περίεργη για τίποτα σχετικό με τη ζωή σου». «Εγώ όμως είμαι περίεργος. Πολύ όμορφα» «Θέλεις το τηλέφωνο του ανθοπωλείου;» «Όχι δεν είναι του στυλ μου. Είναι πολύ φανταχτερά και δεν δείχνουν ιδιαίτερα» «Θα μεταβιβάσω τα σχόλιά σου στον ανθοπώλη» «Ίσως θα έπρεπε να τα μεταβιβάσεις στον αποστολέα των λουλουδιών. Για κάποια που έπαιζε τη γλυκιά, αθώα πριγκίπισσα πριν από λίγες μέρες, είσαι πολύ γρήγορη» «Χάνεις τον καιρό σου. Με χτύπησες ήδη με τον πιο αηδιαστικό τρόπο και δεν μπορείς να το κάνεις χειρότερο» «Όχι Γκιουνές, δεν τα λέω αυτά για να σε χτυπήσω. Έπαιξες μαζί μου όσο έπαιξα κι εγώ μαζί σου. Ποιος είναι ο σκοπός σου και συνεχίζεις ακόμα να παίζεις. Κατάλαβε ότι το κατάλαβα αυτό. Η γλυκιά μικρή πριγκίπισσα, ο ρόλος που υποδύεσαι. Αλλά κοίτα. Εγώ έβγαλα τη μάσκα μου μόνος μου και εσύ κάνεις ότι μπορείς για να μη  βγάλεις τη δική σου. Ποιος είναι ο σκοπός σου; Τι προσπαθείς να κάνεις;. Πιστεύεις ότι αν φέρεσαι έτσι θα αισθανθώ άσχημα;» «Δεν με νοιάζει πως αισθάνεσαι, επειδή εγώ δεν αισθάνομαι τίποτα» « Το παρατήρησα αυτά. Το ξεπέρασες πολύ γρήγορα» «Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Δεν πρόκειται να πετύχεις αυτό που θέλεις από εμένα. Τι θέλεις;. Θέλεις να κάνω το ίδιο πράγμα που έκανε κι ο πατέρας σου;. Επειδή έχασα την τιμή μου να πυροβοληθώ στο κεφάλι;» (Αν δεν σου είναι κόπος, ναι please. Προσφέρω και εναλλακτική. Να το πεις στον αδελφό. Μήπως και γλιτώσουμε μερικά επεισόδια ανείπωτης βλακείας)
Μάρθα



Δημοσίευση σχολίου