Labirent (2011) -Λαβύρινθος

0 σχόλια

Labirent (2011) Λαβύρινθος



Σκηνοθεσία:Tolga Örnek      
Διαρκεια:  158 λεπτά
Σεναριο : Tolga Örnek,
Χωρά: Germany, Turkey
Μουσικη :Erdem Tarabus Cavit Ergun

Πρωταγωνιστούν:  Altan Gördüm, Cem Bender,
Erdal Küçükkömürcü, Melike Güner, Meltem Cumbul,
Ozan Bilen, Rıza Kocaoğlu, Sarp Akkaya, Timuçin Esen,
Umut Kurt Ozan Bilen mert Anne Mcclain

Είδος: δράση, δράμα

Υπόθεση :
Mια τεράστια έκρηξη σε πολυσύχναστη οδό στην Κωνσταντινούπολη.Με 30 αμερικάνους και 5, βρετανούς σύνολο 95 άνθρωποιυς νεκρούς. Η σφαγή αυτή εξαπλώθηκε στην Τουρκία, το Λονδίνο και την Ουάσινγκτον,με βομβιστικές επιθέσεις.
Η ιστορία καλύπτει πολλές πτυχές της δράσης των Τουρκικών ομάδων καταπολέμησης της τρομοκρατίας και των επιχειρήσεων της Υπηρεσίας Πληροφοριών καθώς και των σχέσεών τους με τους Δυτικούς συνεργάτες τους. Υπάρχει επίσης μια μικρή ιστορία αγάπης μεταξύ δύο μελών της ομάδας, η οποία τελειώνει με δραματικό τρόπο. Η Meltem Cumbul, που είναι μια πολύ ταλαντούχα ηθοποιός, ενσαρκώνει το ρόλο μιας αξιωματικού της ομάδας που ονομάζεται Ρεϊχάν. Υποδύεται έναν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα, αφήνοντας την ομορφιά της την άκρη. Ο. Timuçin Esen ( Φικρέτ ) πρωταγωνιστεί, αλλά παίζει χωρίς σκαμπανεβάσματα, με κάποια εκδίκηση και πάθος. Τα ειδικά εφέ είναι σχετικά καλά αναλογικά με τον χαμηλό προϋπολογισμό και επίσης η μουσική που δημιούργησαν οι Cavit Ergun, Can Gox και Erdem Tarabus είναι αξιόλογη.
Η πλοκή της ταινίας είναι ικανοποιητική, καθόλου βαρετή, αλλά δεν προχωράει και υπερβολικά γρήγορα ώστε να χάσεις ορισμένα σημεία.

https://kat.ph/labirent-2011-greek-subtitles-avi-t7067252.html


Παρακαλώ σεβαστείτε την δουλειά μας, και οποιαδήποτε χρήση της, θα ήταν σεβαστό να αναφερθεί.
ΠΡΟΣΟΧΗ : ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΟΣ, ΜΗ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΡΡΕΝΤ. ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΙ SEEDΑΡΟΝΤΑΣ, ΔΙΝΕΤΕ ΤΑΧΤΥΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!


Δημοσίευση σχολίου