Yer Gok Ask - Επεισόδιο 89

0 σχόλια
ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 89ου επεισοδίου.

Ο Burak Hakki και η Melisa Asli Pamuk στην αγαπημένη σειρά του FOX «Ρώτα την αγάπη». Και από σήμερα στο «Ρώτα την αγάπη» συμπεριλαμβάνονται οι χαρακτήρες του Burak Hakki ως «Αλί Ομέρ Ναρλί» και της Melisa Asli Pamuk και της Sevda Gunen.

Στο 89ο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε θα γίνουν τα εξής: Η Μπαντέ και ο Μεχμέτ καταφέρνουν τελικά να κλείσουν την Χαβά πίσω από τα σίδερα. Αλλά ο μικρός Γιλμάζ ορκίζεται να βρει τον πραγματικό ένοχο. Η Χαμιγιέτ βγαίνει από το νοσοκομείο, αλλά η απουσία του Γιουσούφ της είναι αβάσταχτη. Η Μουνεβέρ αποφασίζει να ψάξει το θείο του Βασίφ Μπέη που έχει να τον δει χρόνια. Το ενδεχόμενο να πάει η Μπαντέ στη Γαλλία εξοργίζει τον Μεχμέτ. Η δεν θα φύγει η Μπαντέ, ή ο Μεχμέτ θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια και θα στείλει την Μπαντέ στη φυλακή. Οι μέρες της Χαβά στη φυλακή είναι εφιαλτικές αλλά ό,τι και να γίνει πρέπει να προστατέψει το παιδί της. Όμως τίποτα δεν πάει όπως ελπίζει η Χαβά που χάνει κάθε ελπίδα. Τη στιγμή που μένει ολομόναχη, μια απροσδόκητη βοήθεια θα της απλώσει το χέρι. Στην έπαυλη γίνονται ετοιμασίες για τον Βασίφ Μπέη και ο καλεσμένος φτάνει. Μετά από αυτό τίποτα στην έπαυλη δεν θα είναι το ίδιο
Παρακαλούμε να σεβαστείτε την δουλειά μας και οποιαδήποτε χρήση της, θα ήταν σεβαστό να αναφερθεί. Πιστευουμε και υποστηρίζουμε τη σωστή συνεργασία.
μετάφραση Σοφία Τ.


Δημοσίευση σχολίου